2009-06-11

den blomstertid


Finaste sommarväskan! Historien bakom detta tyget lyder: Min pojkväns ömma moder ringer och frågar om jag vill ha två oanvända påslakan "som är sådär färgglada och säkert från 60 eller 70 talet" KLART JAG VILL!!! :D Det visar sig att dessa pärlor har legat orörda i Mattes mammas jobbarkompis sommarstuga i typ 30 år och Mattes mamma har berättat för sin jobbarkompis om min besatthet för gamla tyger. Haha hursomhellst var detta väldigt rörande och detta tyget är lätt på min top 5...


Den mäter 28 cm i bredd upptill och 39 cm nedtill, axelbandet är 108 cm (går lätt att knyta upp om man vill ha det kortare) insydd på fyra ställen i botten = rymlighet och volym. Tryckknapp. Pricken över i: två innerfickor med plats för allt det småttiga.
Pris 270 kr SÅLD

6 kommentarer:

Kattching sa...

snyggasteeeeeeeeeeee!

Anonym sa...

Åh, jag fick väskan idag! Köpte den ju från signerat.se Superfin! Ska göra alla på jobbet avundsjuka med den imorrn.

/Therese Roos

Gerda Berglund sa...

Therese: så himla KUL att du gillar den! Jag blir så sjukt glad när nöjda kunder hör av sig =)

Therese sa...

Jag är så nöjd att jag är på väg att göra en ny beställning på signerat från dig =) Tycker att du har superfina saker och att du är jätteduktig!

Gerda Berglund sa...

Therese: Sånna här fina kommentarer från folk som dig gör verkligen att man får massa energi och skaparglädje! Om du vill göra en egen specialbeställning med tyg och modell så är det bara att höra av sig!

Therese sa...

Nu har jag lagt in en beställning på Signerat. En sak som jag behöve och två för att de var så himla fina! Jag kommer absolut återkomma med en specialbeställning senare, när jag vet vilket tyg och så jag vill ha =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...