2009-09-18

Awesome Girl!

Jag har fått en"Awesome Girl Award" av min fina vän och kollega Kattching - tack å bock!
Jag gillar verkligen alla sy-och handarbetsbloggar just för att dem handlar om det ämnet och inte är så personfixerade och Linda-Rosing-och-modebloggsytliga. Men ibland kan det faktiskt vara kul att få veta lite mer om de kreativa och begåvade personerna bakom symaskinen!

Så - här kommer tio saker om mig (som man skall skriva om när man får awarden) plus fem bloggare som jag gillar och skickar awarden till!

1. Jag skriker/vrålsjunger sen några månader tillbaka i hardcore-metal-dtaktsbandet Misantropic (obs! På inspelningen på myspace är det inte jag som sjunger utan den gamla sångaren Johannes.)
2. I bandet ingår även Kattchings sambo på gitarr och min egen sambo på bas.
3. Jag sjöng för några år sen i vansinnesbandet Bingo (genre: Grindcore/Power Violence) vi gjorde två grymma inspelningar som jag har jobbat med att försöka släppa. I tre år! Massa saker har jobbat emot släppet men nu verkar det äntligen bli av!
4. Flyttade för ca 10 månaders sen 2mil utanför Umeå till en jättefin västerbottensgård med pojkvän och två kompisar.
5. Men jag blev lappsjuk, insåg att lantlivet där man måste planera i typ en vecka om man blir sugen på att fara in till stan för att träffa en kompis, samt att man ofta måste sova över istan om man vill gå ut inte riktigt var min grej.
6. Flyttar således tillbaka till Ume om två veckor, till en underbar vindslägenhet som ligger mycket bra till på stadsledelen "Öst på stan".
7. Jag har aldrig haft råd att ta körkort men i vintras hade jag sparat ihop massa pengar och tänkte: "Det här fixar jag på två månader!" Det gjorde jag inte kan jag säga.
8. Började snusa när jag flyttade till norrland. =)
9. Älskar kaffe!
10. Är vegetarian sedan många år.

Jag skickar vidare awarden till dessa bloggare som jag gillar:

5 kommentarer:

Kattching sa...

hihi! snus och norrland e som handen i handsken!

ses snart?! pussn!

Mina Widding sa...

Tack för awarden! Min allra första :)

systrarna stenlund sa...

Haha, sjukt roligt! :D

/Maria

metamorphosis sa...

Tack och bock - så roligt! :-)

Nu blir det till att klura lite... på vad som finns att nämna och mig själv, och vilka bloggare jag ska låta awarden gå vidare till?

Ellen sa...

tackar så mycket bästaste!
Får se om jag lägger upp nåt på min blogg men jag tackar och bugar! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...