2009-09-22

En liten pausfågel...

Fast det är allt annat än paus egentligen. Om 9 dagar flyttar vi och bilden visar min mysiga syhörna så som den såg ut förra veckan mitt under ett pågående väsk-beställnings-projekt. Ett kreativt kaos, precis som jag vill ha det =) Trots att jag under mina tio månader i huset jobbade ihjäl mig på Hamnis och alltjämt var trött och halvdeppad, så var det ofta efter en stund här, i min hörna, som jag fick energin och peppen tillbaka. I nya läggan skall jag få ett litet pysselrum, dock utan utsikt över bagarstugan och skogen men det kommer ändå bli så sjukt mysigt! Nu skall jag släpa mig tillbaka till flyttkartongerna, men jag blir så nyfiken nu och måste först fråga hur ser era sy/pysselhörnor ut?


3 kommentarer:

Ellen (: sa...

jag är sjukt avis på din pyssel hörna! det enda jag har är typ en låda med tyger och en verktygslåda som knappt går att stänga och allt annat pyssel inslängt under sägen. Jag har ju aldrig tid för pyssel! bara när du är hemma förståss! :D saknar dej!

Kattching sa...

fasen va bäst d är att ni flyttar till stan!!! jag längtar! :)

Janna sa...

Vi ska också flytta om en vecka, så min pysselhörna är i fullständigt kaos just nu. Men i nya lägenheten får jag mer plats för mina grejer och kommer lättare kunna ha projekt liggandes framme. Längtar!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...