2009-09-10

Fliseliiiiin!!!

Okej. Först och främst: Jag har inte sytt dygnet runt sen jag var liten, jag började som novis sy kläder till mig själv för typ fem år sen. Jag la då helt enkelt en tröja jag gillade ovanpå en tygbit och ritade av. Så allt det här med trix och sytillbehör och smarta genvägar har fått ta sin lilla tid. Som tillexempel det här med vliseline. Vilken grej! Jag hade helt slutat sy neccesärer för dom bara sjönk ihop och jag kunde aldrig hitta ett fodertyg som var stabilt nog att hålla dem uppe. När jag sålde på marknader proppade jag dom stackarna fulla med knöligt papper så man skulle fatta att det var en neccesär och inte en ledsen tygslamsa som låg och grät på bordet. Men så spanade jag runt lite och flörtade med damerna på ohlssons för bästa råd och tips. I två dagar har jag sytt med vliseline nu, helt besatt. Tre väskor och två neccesärer; dom står upp och sjunker inte ihop. Fantastiskt. Vliseline. Vilken grej.

3 kommentarer:

Kattching sa...

men du visste väl att jag använder det till mina necessärer?

Gerda Berglund sa...

Typ. Men jag hade ändå inte riktigt fattat grejen (och tagit mig tid att undersöka) med hur jävla ÄG det är, trodde det skulle vara dyrt och krångligt. Jag är fan kär.

Beata sa...

Jag får också sådana aha-upplevelser ibland. Har nyligen upptäckt fördelen med dolda dragkedjor. Ska aldrig sätta i en vanlig dragkedja i en klänning igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...