2009-10-08

Ulf!


Ulf är en specialare och present till en mamma som älskar taxar. Beställaren valde tyget och den blev klart en av mina finaste taxar hittills om jag får säga det själv (och det får jag hihi). Nu är Ulf inpacketerad och på väg ner till storstan.

Beställ din egen taxkompis på gerda82@yahoo.com

7 kommentarer:

Kattching sa...

tuffa uffe! :)
nu har jag skickat brevet om julmarknaden för övrigt. så vi får väl vänta å se. håll tummarna!
(för övrigt, har man blivit sanerad från "vännerlistan"?! stackars stackars mig!! ;))

Gerda Berglund sa...

King att du fixar och skickar iväg, jog tror lätt att vi blir antagna! Jag tog bort dig i en stund av sårad smärta när jag upptäckte att du hade tagit bort mig från din lista, *lessen i ögat* =)

Gerda Berglund sa...

whyyy?

Kattching sa...

haha! jag har tagit bort alla som jag spanar på, alla som gick lägga till på "bevakning". för min lista hade jag bara så att jag själv kunde hålla reda på alla bloggar jag ville titta på. men sen såg jag dock att man kunde "bevaka" dom. dom som ligger kvar nu är dom som har andra bloggar än "blogger". och jag har inte blogglovin eller va d nu heter så jag kan inte bevaka dom. än.
så så är det, inte va ledsen i ögat! ;)
idag ska jag stå på umeå fashion wknd på folkets hus och visa upp plagg vi sytt på kursen. kom gärna förbi. jag står där innan lunch.
puss!

Gerda Berglund sa...

Aha i see! Men skaffa bloglovin, jag har dig och några andra bloggar på bevakning där, har inte använt bloglovin jätteaktivt än, men det är en superbra grej till att få översikt på sina favvobloggar! Lycka till i dag, hade gärna kommit förbi men skall fika med folk från gamla jobbet =) kramizz

Beata sa...

Vilken jättecool tax!

Sara Noomi sa...

Han är sååååååå fin!
Tack, tack, tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...