2011-01-11

Sömnaden den sömnaden..


Jag tror jag har satt mig själv på en sömnadsrehab. Hela november och december sydde jag som en galning till alla maknader och beställningar som rullade in. Det var otroligt kul och riktigt trevligt för egot att få bekräftelse på det man gör, men när jag satt i panik och sydde sista väskan, bara timmar innan jag skulle ta flyget till göteborg, kände jag bara: neeeejjj detta är inte kul! Så. Jag inväntar peppen lite. Jag brukar alltid säga annars (typ när jag gick på konstskola och så) att det inte funkar att vänta på inspirationen om man är less en dag - de e bara å ta sig själv i kragen å gört! Men nej, inte nu, det får ta sin tid. Jag smeker mina tyger i bland och har en ny väskdesign klar i huvet, så det kommer nog snart!

Mycket tid går just nu åt till att tänka på en liten en som skall komma till oss om bara en månad om allt går bra. Och så tar studierna mycket tid nu, det är såklart därför som jag sitter och bloggar nu, skall egentligen skriva klart en rapport som skall in på torsdag.. haha.
*tar sig i kragen*

3 kommentarer:

metamorphosis sa...

Nämen, grattis till dig!! Så roligt och spännande! :-)

Det hade jag helt missat... hoppas att du har fått må hyffsat bra och att allt kommer att få fortlöpa bra också!

Emelie sa...

Vad kul att det börjar dra ihop sig för din del. Själva har vi ju egentligen drygt 1 1/2 månad kvar men det återstår ju att se.

Det där med inspirationen kommer nog tillbaka snart. Speciellt när bebisen kommit fram och du upptäcker hur mycket kul "bebisgrejor" du kan sy. Dessutom är det tillåtet, som höggravid, att tappa lite inspiration och bara fokusera på det som komma skall!! Kram

systrarna stenlund sa...

Ibland behöver man lite rehab! För det är skillnad på att vara slutkörd av systress och att bara vara oinspirerad. Känner helt igen mig i det där att det kan vara bra att tvinga sig till att skapa saker, för att på så sätt komma igång, men om man har sytt bort all energi är det nödvändigt med rehab. Du kommer tillbaka med nya coola grejer när du är utvilad. Ingen tvekan!

Dock: jättekul att du fått så många beställningar!

/Maria

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...