2011-01-25

Stuvlådan del 2!

Jorå. Det blev hela två täcken gjort av spillbitar från skäms-kaos-lådan =D
Snacka om återbruk.
 Kan bli ditt via Signerat.se eller Gerdas Butik

Fast jag skall erkänna. På förra täcket var ALLA rutor urklippta från stuvlådan. På detta täcket fuskade jag faktsikt lite, men bara liiite, och klippte ut fyra rutor från stora tygbitar. först hade jag tänkt behålla detta täcket "själv", till den kommande lilla pilsnerkorven, men vid en närmare inventering insåg jag att hen redan har två filtar; dels punklapptäcket och dels en sjukt fin stickad filt som pilsnerkorvens farmor har gjort... sjukt fin är den, måste visa upp den snart å ni som stickar får häpnas lite.

6 kommentarer:

Emelie sa...

Som alltid ett kanonfint täcke. Ett litet tips bara; man kan aaaaldrig ha för mycket filtar och täcken till bebisen. Så behåll det du!

Vår son kräktes otroligt mycket i princip hela första året vilket innebar att vi bytte kläder och filtar hej vilt dagligen. Det är inge kul när man upptäcker att alla filtar och täcken ligger i tvättkorgen nersmetade med uppkräkt bröstmjölk. Då önskar man att man kunde trolla! =)

Kram

Gerda sa...

Åh tusen tack för tipset! Det är ju så galet mycket man inte har en aaaning om när det kommer till bäbisliv, det är alltid sjukt välkommet med tips =D

Malin sa...

Håller med, man behöver många filtar! Tror vi har minst fyra filtar och tre små täcken sedan Algots minitid.

Retro Elephant sa...

Vilka underbara lapptäcken du gör!

//Lina

Kiiromi sa...

Kan bara instämma med övriga :). Superläckert och många behövs.

Ps, Hoppas få iväg ett mail till dig ikväll..

/Mia :)

Carolina sa...

Guuud vad fina saker Gerda! Vad kul att du la upp länken på fb annars hade jag aldrig hittat hit. Som sagt så jahåller jag på med bla lapptäcken oxå och fick två grymma böcker i julklapp som jag verkligen kan rekommendera; lapptäcken komposition och sömmnad, sy och kvilta lapptäcken.

Sy på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...