2010-03-04

Hur gör djur?

Jag vill uppdatera min länklista och vill att det skall se ut som det gör ovan, så ser länklistan ut på massa andra bloggar men jag fattar inte hur man gör - så om nån vet please help en tekniskt retarded Gerda!

Vill ni vara med på min framtida asgrymma länklista så säg till! Jag länkar till dig och du länkar till mig helt enkelt! Jag vill upptäcka nya bloggar och bli bättre på att läsa, kommentera och inpireras av andra.

Nu kör vi!

4 kommentarer:

Kattching sa...

ja jag har ju ingen sån lista men jag tror du gör såhär: du går in på "anpassa" (längst upp till höger på din blogg. sen väljer du "lägg till en gadget" och sen väljer du "blogglista". då tror jag du får rätt grej. du kan ju testa.
å på tal om studiecirkeln. det är på abf. jag försöker ragga extrajobb som fan nu när jag börjar praktiken på måndag öfr jag kommer att få typ hälften av min stämplning. dvs minst pengar i världshistorien.

Gunn sa...

Også velger du miniatyrbilde, tittel og ikon for å få det helt likt som på bildet :) Er teknisk retarded selv, så jeg liker i alle fall selv å det inn med teskje. Her har du jenta som ikke fikk lagt ut bilder på nettbutikken for at pc'en hadde sluttet å automatisk legge til .jpg på bilder etter jeg hadde redigert de, så filen ble endret til noe helt annet.. :)

Har fulgt bloggen din lenge, kom over den via Kattching, men er ikke så flink å kommentere akkurat :) Utrolig mye flott du lager! Skulle ønske jeg kom over like mye fargerike stoffer i Norge :)

Vennlig hilsen Gunn

Åsa sa...

du går in på anpassa, layout och väljer en ny "gadget" heter de va...?! så tror jag du hittar och fattar sen! hör av dig annars!

Gerda Berglund sa...

TACK SNÄLLA NI! Kolla vad fint det har blivit på min blogg nu! TACK TACK TACK =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...